Corona-virus: alle aktiviteter er aflyst til 13. april

Kære alle badmintonspillere !

Sådan er Lejre Kommune påvirket
Lejre Kommune er som resten af landet påvirket af indsatsen mod coronavirus. Vi opretholder i videst muligt omfang borgerbetjeningen via mail og telefon. Derudover forbliver en række nødvendige faciliteter åbne, og vi orienterer beboere, brugere og ansatte om, hvordan de skal forholde sig. Hvor intet andet er nævnt, gælder alt på denne side til og med mandag den 13. april.
Siden er opdateret lørdag den 28. marts Du kan abonnere på nyheder fra denne side ved at skrive navn og mail i boksen i bunden af siden. Følg også med på Facebook. Vil du hjælpe? Vi søger hænder til beredskabet – læs mere her Få hjælp af frivillige – læs her
Borgerservice
Der er lukket for personlig borgerbetjening på rådhusene.
Mail og telefoner er åbne. Send en mail til borgerservice@lejre.dk, eller ring til kontaktcentret på 46 46 46 46, hvis noget haster.
Den daglige telefontid vil i den kommende periode være mandag-torsdag kl. 9 – 13 og fredag kl. 9-12. Det er en lidt kortere telefontid end normalt. Hvis du har brug for at tale med Lejre Kommune akut uden for dette tidsrum, kan du finde de relevante telefonnumre på www.lejre.dk/akut
På enkelte områder er der stadig mulighed for at booke en tid til et personligt møde (se nedenfor). Hvis du har et uopsætteligt behov inden for et af disse områder, skal du først kontakte borgerservice via telefon eller mail.