Sæsonstart for sæson 2019/2020


Begivenhedsdetaljer

  • Date:
  • Kategorier:

Badmintonsæsonen starter i Såby Hallen mandag den 19. august for både motionister og børnene, 60+ starter den 4.9.2019. Efter en lang og varm sommer er det tid, at tænke på motion, hygge og fællesskab for de kommende efterårs- og vintermåneder.

Der vil igen i den kommende sæson være mulighed for at leje baner i Såby Hallen. For interesserede vil det desuden være muligt at spille holdkampe mod andre klubber. Der vil blive tilmeldt rene herrehold såvel som mixed hold til den kommende sæson. Normalt spilles der 7-10 holdkampe fordelt på hele sæsonen. Kampene afvikles i på forhånd fastlagte dage i weekend`s. Holdkampene er en god lejlighed til at udbygge fællesskabet i klubben såvel som, at komme ud og møde andre spillere under hyggelige former.

FlexiFjer fortsætter succesen på fjerde sæson. Alle der gerne vil spille badminton, men som ikke ønsker at være afhængig af faste banemakkere, har mulighed for spil onsdag aften. Det fleksible i FlexiFjer er, at man kan springe en spilleaften over uden at melde afbud. Med andre ord er det lettere, at få badminton til at passe ind i de daglige gøremål. FlexiFjer passer til den moderne familie.

Såby Badminton ældrebadminton kan desuden tilbyde spil, motion og hyggeligt samvær for nye såvel som gamle 60+ badmintonspillere i Såby Hallen. Der spilles hver onsdag formiddag fra 10.00 til 12.00. Ældrebadminton kan desuden tilbyde deltagelse i diverse stævner/træf samt en holdturnering. Ældrebadminton er en særdeles populær aktivitet, hvorfor der eventuelt kan være en venteliste for nye interesserede. Kunne du tænke dig at komme i gang med ældrebadminton, bedes du venligst kontakte formanden.